alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ANDRADE P, RICARDO D [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Andrade P, Ricardo D et al. EFECTO DE LA NEUTRALIZACIóN Y ADICIóN DE EDULCORANTE EN LAS PROPIEDADES FISICOQUíMICAS, MICROBIOLóGICAS Y SENSORIALES DEL AREQUIPE DE LECHE DE BúFALA. Vitae, Mayo 2009, vol.16, no.2, p.201-209. ISSN 0121-4004


   2 / 4
select
to print
 ANDRADE P, Ricardo D, LEMUS M, Roberto and PÉREZ C, Carmen E MODELS OF SORPTION ISOTHERMS FOR FOOD: USES AND LIMITATIONS. Vitae, Sept 2011, vol.18, no.3, p.325-334. ISSN 0121-4004


   3 / 4
select
to print
 ANDRADE P, Ricardo D et al. ELABORACIÓN DE UN SAZONADOR A BASE DE HARINA DE CABEZAS DE CAMARÓN DE CULTIVO (Penaeus sp). Vitae, Jul 2007, vol.14, no.2, p.109-113. ISSN 0121-4004


   4 / 4
select
to print
 ANDRADE P, Ricardo D et al. Caracterización fisicoquímica y reológica de la pulpa de guayaba (Psidium guajava L.) variedades H íbrido de Klom Sali, Puerto Rico, D14 y Red. Vitae, Ene 2009, vol.16, no.1, p.13-18. ISSN 0121-4004


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information