alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CANO SALAZAR, JAIME ANDRES [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Montes Álvarez, Julio et al. Efecto de la concentración de cultivos iniciadores y dextrosa sobre la calidad de la maduración y vida útil sensorial del pepperoni. Rev. Lasallista Investig., Ene 2013, vol.10, no.1, p.101-111. ISSN 1794-4449


   2 / 3
select
to print
 Cano Salazar, Jaime Andrés. La innovación en alimentos. Rev. Lasallista Investig., Dic 2012, vol.9, no.2, p.9-10. ISSN 1794-4449
    · text in spanish


   3 / 3
select
to print
 Hernández, Alejandro Escobar et al. Aplicación de tratamiento térmico, recubrimiento comestible y baño químico como tratamientos poscosecha para la conservación de hortalizas mínimamente procesadas. Acta Agron., Ene 2014, vol.63, no.1, p.1-10. ISSN 0120-2812


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information