alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HLEAP-ZAPATA, JOSE IGOR [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Velasco-Arango, Viviana Andrea, Hleap-Zapata, José Igor and Ordóñez-Santos, Luis Eduardo Effect of carotenoid pigments extracted from papaya epicarp (Carica papaya) on the characteristics of Frankfurt sausages. rev.udcaactual.divulg.cient., June 2023, vol.26, no.1. ISSN 0123-4226


   2 / 5
select
to print
 Lúquez-Pérez, Latife del Rosario and Hleap-Zapata, José Igor Viabilidad del uso de harina de residuos pesqueros de la Ciénaga de Zapatosa en la alimentación de pollos de engorde. rev.udcaactual.divulg.cient., Dic 2020, vol.23, no.2. ISSN 0123-4226


   3 / 5
select
to print
 Hleap-Zapata, José Igor, Rodríguez-de-la-Pava, Gloria and Dussan-Sarria, Saúl Efecto de la sustitución de grasas en salchichas de tilapia roja (Oreochromis sp.) por una mezcla de piel de cerdo y fibra de quinua. rev.udcaactual.divulg.cient., Jun 2020, vol.23, no.1. ISSN 0123-4226


   4 / 5
select
to print
 Hleap-Zapata, José Igor et al. Effect of the partial replacement of wheat flour with turmeric flour (Curcuma longa) on the physicochemical and sensory properties of a common chorizo. Dyna rev.fac.nac.minas, Sept 2020, vol.87, no.214, p.46-52. ISSN 0012-7353


   5 / 5
select
to print
 VELASCO-ARANGO, VIVIANA ANDREA et al. Caracterización del epicarpio de guayaba (Psidium guajava L.) como alternativa natural para uso en productos alimenticios procesados. Rev.Bio.Agro, Dic 2020, vol.18, no.2, p.26-35. ISSN 1692-3561


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information