alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PACHECO PEREZ, WALDIR AUGUSTO [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto et al. Efecto de dos sistemas de cocción sobre la transferencia de calor y la letalidad microbiana durante la cocción de jamones. Cienc. Tecnol. Agropecuaria, Abr 2023, vol.24, no.1. ISSN 0122-8706


   2 / 4
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto, Arias Muñoz, Claudia Elena and Restrepo Molina, Diego Alonso EFECTO DE LA REDUCCIÓN DE CLORURO DE SODIO SOBRE LAS CARACTERÍSTICAS DE CALIDAD DE UNA SALCHICHA TIPO SELECCIONADA. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2012, vol.65, no.2, p.6779-6787. ISSN 0304-2847


   3 / 4
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Evaluación de un Extensor Graso sobre las Propiedades de Calidad del Chorizo Tipo Antioqueño. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2011, vol.64, no.2, p.6265-6276. ISSN 0304-2847


   4 / 4
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto, Restrepo Molina, Diego Alonso and Sepúlveda Valencia, José Uriel Revisión: Uso de Ingredientes no Cárnicos como Reemplazantes de Grasa en Derivados Cárnicos. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2011, vol.64, no.2, p.6257-6264. ISSN 0304-2847


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information