alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ALBARRACIN H, WILLIAM [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 ALBARRACÍN H, William, ACOSTA A, Luisa F and SÁNCHEZ B, Iván C ELABORACIÓN DE UN PRODUCTO CÁRNICO ESCALDADO UTILIZANDO COMO EXTENSOR HARINA DE FRÍJOL COMÚN (Phaseolus spp.). Vitae, Set 2010, vol.17, no.3, p.264-271. ISSN 0121-4004


   2 / 3
select
to print
 Albarracín H, William and Sánchez B, Iván Caracterización del sacrificio de corderos de pelo a partir de cruces con razas criollas colombianas. Rev.MVZ Cordoba, Ene 2013, vol.18, no.1, p.3370-3378. ISSN 0122-0268


   3 / 3
select
to print
 Torres L, Gina A et al. ESTUDIO DE LA MADURACIÓN DE CARNE DE CORDERO EMPLEANDO ELECTROFORESIS SDS-PAGE . Rev.Colomb.Quim., Ago 2012, vol.41, no.2, p.263-282. ISSN 0120-2804


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information