alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HLEAP ZAPATA, JOSE IGOR [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Hleap Zapata, José Igor, Solís Estacio, Maria Fernanda and Dussán Sarria, Saúl Análisis fisicoquímico, microbiológico y sensorial de nuggets elaborados a partir de bagre de faja (Galeichthys peruvianus). Ing. Desarro., Jun 2023, vol.41, no.1, p.1. ISSN 0122-3461


   2 / 5
select
to print
 Hleap Zapata, José Igor and Rodríguez de la Pava, Gloria Carmenza Propiedades texturales y sensoriales de salchichas de tilapia roja (Oreochromis sp.) con adición de harina de chontaduro (Bactris gasipaes). Ing. Desarro., Dic 2015, vol.33, no.2, p.198-215. ISSN 0122-3461


   3 / 5
select
to print
 HLEAP ZAPATA, JOSÉ IGOR and OSSA MONTENEGRO, LUISA FERNANDA COMPARACIÓN SENSORIAL DE TRES FORMULACIONES DE HAMBURGUESAS ELABORADAS A BASE DE TILAPIA ROJA (Oreochromis sp.).. Rev.Bio.Agro, Dic 2013, vol.11, no.2, p.121-129. ISSN 1692-3561


   4 / 5
select
to print
 Hleap Zapata, José Igor and Gutiérrez Castañeda, Claudio Alejandro Hidrolizados de pescado - producción, beneficios y nuevos avances en la industria. -Una revisión. Acta Agron., Set 2017, vol.66, no.3, p.311-322. ISSN 0120-2812


   5 / 5
select
to print
 Hleap Zapata, José Igor, Romero Erazo, Yisell Vanessa and Dussán Sarria, Saúl Comparación bromatológica, microbiológica y sensorial de dos formulaciones de salchichas elaboradas con carne de conejo (Oryctolagus cuniculus). Acta Agron., Ene 2014, vol.63, no.1, p.18-24. ISSN 0120-2812


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information