alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : LOPEZ VARGAS, JAIRO HUMBERTO [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Ospina Meneses, Silvia Marcela, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Caracterización fisicoquímica y funcionalidad tecnológica de la fibra de banano íntegro verde (Cavendish valery) (Musa AAA cv. Musaceae). Rev. Lasallista Investig., Jun 2016, vol.13, no.1, p.23-30. ISSN 1794-4449


   2 / 11
select
to print
 Ospina Meneses, Silvia Marcela, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Derivados cárnicos como alimentos funcionales. Rev. Lasallista Investig., Jul 2011, vol.8, no.2, p.163-172. ISSN 1794-4449


   3 / 11
select
to print
 Alarcón García, Miguel Ángel, López Vargas, Jairo Humberto and Restrepo Molina, Diego Alonso Agro-industrial fruit co-products in Colombia, their sources and potential uses in processed food industries: a review. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, July 2015, vol.68, no.2, p.7729-7742. ISSN 0304-2847


   4 / 11
select
to print
 Muñoz Ohmen, Segundo Álvaro, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Efecto de la Inclusión de Inulina en Salmueras de Marinado sobre Mermas y Calidad Sensorial de Pechugas de Pollo. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Ene 2014, vol.67, no.1, p.7219-7228. ISSN 0304-2847


   5 / 11
select
to print
 Alarcón García, Miguel Ángel, López Vargas, Jairo Humberto and Restrepo Molina, Diego Alonso Caracterización de la Funcionalidad Tecnológica de una Fuente Rica en Fibra Dietaria Obtenida a partir de Cáscara de Plátano. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Ene 2013, vol.66, no.1, p.959-6968. ISSN 0304-2847


   6 / 11
select
to print
 Isaza Maya, Yeni Lorena, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Efecto de la Inclusión de un Extracto de Cereza (Prunus avium L.) sobre el Estado de Oxidación y las Características Fisicoquímicas y Sensoriales de Salchichas Tipo Frankfurt. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2012, vol.65, no.1, p.6541-6552. ISSN 0304-2847


   7 / 11
select
to print
 Vanegas Pérez, Luz Stella, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Selección de un Estabilizante y Comportamiento durante Almacenamiento en Refrigeración de un Complemento Nutricional Líquido. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2012, vol.65, no.1, p.6531-6540. ISSN 0304-2847


   8 / 11
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto Evaluación de un Extensor Graso sobre las Propiedades de Calidad del Chorizo Tipo Antioqueño. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2011, vol.64, no.2, p.6265-6276. ISSN 0304-2847


   9 / 11
select
to print
 Ospina Meneses, Silvia Marcela, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto CARACTERIZACIÓN MICROBIOLÓGICA Y BROMATOLÓGICA DE HAMBURGUESAS BAJAS EN GRASA CON ADICIÓN DE FIBRA DE BANANO VERDE INTEGRO. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2011, vol.64, no.1, p.5993-6005. ISSN 0304-2847


   10 / 11
select
to print
 Molina Cote, Fabio Alexander, Restrepo Molina, Diego Alonso and López Vargas, Jairo Humberto ESTUDIO PRELIMINAR SOBRE LA INFLUENCIA DE LA CARRAGENINA KAPPA, KAPPA I.II Y GOMA TARA EN LA VISCOSIDAD Y TIXOTROPÍA DE LAS SALMUERAS DE INYECCIÓN PARA JAMONES COCIDOS PICADOS DE CERDO. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2010, vol.63, no.2, p.5707-5715. ISSN 0304-2847


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information