alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PACHON, HELENA [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Gómez González, Luz Karime, Restrepo, José and Pachón, Helena Caracterización del consumo de maíz y frijol en familias del departamento del Cauca, Colombia. Perspect Nut Hum, Dic 2009, vol.11, no.2, p.165-176. ISSN 0124-4108


   2 / 9
select
to print
 Serrano Romero, Aracelly del Carmen et al. Evaluación sensorial de tortas de camote (Ipomoea batatas), elaboradas con o sin hojas de camote, con niños en edad escolar en Nicaragua. Perspect Nut Hum, Dic 2011, vol.13, no.2, p.191-202. ISSN 0124-4108


   3 / 9
select
to print
 Carrillo Centeno, Patricia et al. Aceptación de tres líneas de fríjol (Phaseolus vulgaris L.) mejorado nutricionalmente por los consumidores nicaragüenses. Perspect Nut Hum, Dic 2011, vol.13, no.2, p.179-189. ISSN 0124-4108


   4 / 9
select
to print
 Tofiño, Adriana et al. Evaluación agronómica y sensorial de fríjol (Phaseolus vulgaris L.) mejorado nutricionalmente en el norte del departamento del Cesar, Colombia. Perspect Nut Hum, Dic 2011, vol.13, no.2, p.161-177. ISSN 0124-4108


   5 / 9
select
to print
 García Montecinos, Karina Leticia et al. Evaluación sensorial de arroz (Oryza sativa) variedad Azucena en la Región Autónoma del Atlántico Norte en Nicaragua. Perspect Nut Hum, Dic 2011, vol.13, no.2, p.123-146. ISSN 0124-4108


   6 / 9
select
to print
 Puldón Padrón, Violeta et al. Preferencia y aceptabilidad de la variedad de arroz IACuba 30 con alto contenido de hierro y zinc por mujeres gestantes en Cuba. Perspect Nut Hum, Dic 2011, vol.13, no.2, p.123-134. ISSN 0124-4108


   7 / 9
select
to print
 Gómez González, Luz Karime, Restrepo, José and Pachón, Helena Caracterización del consumo de maíz y fríjol en familias del departamento del Cauca, Colombia. Perspect Nut Hum, Jun 2010, vol.12, no.1, p.87-98. ISSN 0124-4108


   8 / 9
select
to print
 ORTIZ, Darwin et al. VALIDATION OF AN ANALYTICAL METHODOLOGY TO QUANTIFY CYANOGENIC GLUCOSIDES IN COMMERCIAL CASSAVA PRODUCTS. Vitae, Sept 2011, vol.18, no.3, p.319-324. ISSN 0121-4004


   9 / 9
select
to print
 GUTIÉRREZ, DAYRON, ORTIZ, DARWIN and PACHÓN, HELENA EFECTO DEL TRATAMIENTO FERMENTATIVO CON MIELES DE CAÑA Y ABEJA EN LA CALIDAD PROTEICA DE ALIMENTOS CÁRNICOS Y LÁCTEOS. Rev.Bio.Agro, Dic 2011, vol.9, no.2, p.49-57. ISSN 1692-3561


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information