alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SEPULVEDA VALENCIA, JOSE URIEL [Author]
References found : 8 [refine]
Displaying: 1 .. 8   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 8
select
to print
 Ochoa Ospina, Clara Inés et al. Propiedades antioxidantes de extractos de curuba (Passiflora mollisima Bailey) en crema de leche. Perspect Nut Hum, Dic 2014, vol.16, no.2, p.186-199. ISSN 0124-4108


   2 / 8
select
to print
 POSADA DAVID M, Liliana Rigey, SEPULVEDA VALENCIA, Jose Uriel and RESTREPO MOLINA, Diego Alonso SELECCIÓN Y EVALUACIÓN DE UN ESTABILIZANTE INTEGRADO DE GOMAS SOBRE LAS PROPIEDADES DE CALIDAD EN MEZCLAS PARA HELADO DURO. Vitae, Ago 2012, vol.19, no.2, p.166-177. ISSN 0121-4004


   3 / 8
select
to print
 Morales Moreno, Margarita María, Rodríguez Sandoval, Eduardo and Sepúlveda Valencia, José Uriel Evaluación de las propiedades físicas y texturales del buñuelo. Rev. Lasallista Investig., Dic 2012, vol.9, no.2, p.112-121. ISSN 1794-4449


   4 / 8
select
to print
 Agudelo Chaparro, Jacqueline, Sepúlveda Valencia, José Uriel and Restrepo Molina, Diego Alonso Efecto de la Adición de dos Tipos de Almidones en las Propiedades Texturales de Queso Análogo. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Ene 2015, vol.68, no.1, p.7545-7555. ISSN 0304-2847


   5 / 8
select
to print
 Muñoz Ohmen, Segundo Álvaro, Restrepo Molina, Diego Alonso and Sepúlveda Valencia, José Uriel REVISIÓN: INULINA EN ALGUNOS DERIVADOS CÁRNICOS. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2012, vol.65, no.2, p.6789-6798. ISSN 0304-2847


   6 / 8
select
to print
 Pacheco Pérez, Waldir Augusto, Restrepo Molina, Diego Alonso and Sepúlveda Valencia, José Uriel Revisión: Uso de Ingredientes no Cárnicos como Reemplazantes de Grasa en Derivados Cárnicos. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2011, vol.64, no.2, p.6257-6264. ISSN 0304-2847


   7 / 8
select
to print
 López Barón, Francy Nataly, Sepúlveda Valencia, José Uriel and Restrepo Molina, Diego Alonso ENSAYO Y FUNCIONALIDAD DE UN SUSTITUYENTE DE SÓLIDOS NO GRASOS LÁCTEOS EN UNA MEZCLA PARA HELADO. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Dic 2010, vol.63, no.2, p.5729-5744. ISSN 0304-2847


   8 / 8
select
to print
 Londoño Uribe, Margarita María et al. BEBIDA FERMENTADA DE SUERO DE QUESO FRESCO INOCULADA CON Lactobacillus casei. Rev. Fac. Nac. Agron. Medellín, Jun 2008, vol.61, no.1, p.4409-4421. ISSN 0304-2847


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information