SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.14 issue23Using prospective ingredients as strategic levers author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

  • On index processCited by Google
  • Have no similar articlesSimilars in SciELO
  • On index processSimilars in Google

Share


Innovar

Print version ISSN 0121-5051

Abstract

MARTINEZ FAJARDO, Carlos Eduardo. Gestión y creación de conocimiento*. Innovar [online]. 2004, vol.14, n.23, pp.13-23. ISSN 0121-5051.

Los cambios sociales y tecnológicos en el escenario de la globalización han obligado a las organizaciones a mejorar su capacidad de gestión y competitividad para responder a procesos más complejos de aprendizaje y necesidades de producción de conocimiento nuevo. A partir del enfoque sistémico PODER SEEO se analiza el proceso de gestión y producción de conocimiento nuevo en la empresa.

Keywords : Gestión; conocimiento; innovación; capacidad de gestión; tecnoestructura; eficiencia; productividad; calidad; competitividad; eficacia organizacional; eficacia social; conocimiento tácito y explícito; modelo centro arriba-abajo; enfoque PODER-SEEO; competencias.

        · abstract in English | French     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License